;

Blogs laten schrijven

Een professionele bedrijfswebsite moet regelmatig geüpdate worden. Het frequent publiceren van blogs is hiervoor de perfecte manier. Een actieve website wordt namelijk gewaardeerd door Google en je website zal hierdoor hoger in de ranking komen. Maar het frequent publiceren van nieuwe artikelen heeft meer voordelen.

Zelf blogs schrijven of liever uitbesteden?

Vrijblijvend advies

Een blog is onmisbaar

Wil je serieus aan de slag met je bedrijfswebsite, dan is een blog onmisbaar. Een blog op je website zorgt er namelijk voor dat je:

  • hoger komt in Google
  • jezelf neerzet als autoriteit
  • nieuwe klanten werft

Vindbaarheid van je website

Voor de vindbaarheid van je website is het regelmatig publiceren van een blog erg goed. Je wilt namelijk dat potentiële klanten jouw website kunnen vinden op relevante zoekwoorden. Op de productpagina’s en homepage kun je maar een beperkt aantal zoekwoorden kwijt. Een blog is een uitstekende manier om ook gevonden te worden op de vele andere relevante zoekwoorden en synoniemen.

Hoog in Google blijven

Scoor je voor een paar belangrijke keywords hoog in Google, dan kun je nog niet achterover leunen. Om hoog in Google te blijven, moet je regelmatig je website updaten. Een website waar geen nieuwe content op verschijnt, wordt door Google al snel als ‘dood’ verklaart. Dan zakt je website al snel in de ranking en halen je concurrenten je in.

Besteed je je tijd liever aan ondernemen? 

Ik wil op tijd en energie besparen

Nieuwe klanten werven

Met een zakelijke blog heb je drie vliegen in één klap:

  1. Je website wordt goed gevonden op relevante zoekwoorden
  2. Potentiële klanten worden weer een stukje wijzer van de informatie die je weggeeft
  3. Deze bezoekers zijn nu overtuigd van jouw expertise

Blog met waardevolle informatie

Met je blog kun je je bezoekers van waardevolle informatie voorzien. Na het lezen van je blog denken de lezers ‘ha, die weet waar hij het over heeft!’. Zo vergroot je het vertrouwen dat potentiële klanten in je hebben. Deze bezoekers denken aan jou als ze op zoek zijn naar een oplossing voor hun probleem. Zij worden betaalde klanten en jij verhoogt je omzet.

Blogs van hoge kwaliteit

Jezelf presenteren als autoriteit in je branche is erg belangrijk. Dit kan door middel van het schrijven van blogs van hoge kwaliteit. Laat op je blog zien dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelen. Als je er dan ook nog voor zorgt dat ze hoog scoren in Google, dan heb je het helemaal voor elkaar.

 

Blogs laten schrijven

Ben je zelf niet zo’n schrijfwonder, of heb je de tijd niet om blogs te schrijven? Wij helpen je graag met het regelmatig publiceren van blogs. Nu vraag je je misschien af hoe we dat dan doen, want jij bent toch de expert? Aan de hand van korte interviews lever jij (een deel) van de informatie aan. Jij weet het beste wat er speelt in je branche.

Meer weten over onze werkwijze?

Ja graag!

Nieuwe blog ideeën bedenken

Vind je het moeilijk om met nieuwe ideeën te komen voor je blog? Geen probleem, ook daar kunnen we je bij helpen. Misschien denk je nu wel dat er echt niets te schrijven valt. Dat is absoluut niet waar. Er zijn namelijk in iedere branche constant nieuwe ontwikkelingen. Ook lopen potentiële klanten altijd met vragen rond, en jij kan die vragen het beste beantwoorden.

 

Hoe scoren je blogs in Google?

Naast het schrijven en publiceren van de blogs houden we nauwkeurig bij wat je positie in Google is, hoeveel bezoekers de blogs aantrekken, hoe lang lezers op je blog blijven en of ze doorklikken naar bijvoorbeeld je productoverzicht, contactpagina of webshop. Bij het schrijven van nieuwe content houden we hier rekening mee. Op deze manier behaal je de beste resultaten!

Ontdek wat jij met een zakelijke blog kunt bereiken

Vraag vrijblijvend om meer informatie

Anderen bekeken ook:

SEO teksten laten schrijven

Vlotte teksten die passen bij jouw bedrijf en je doelgroep, die zorgen voor een hoge positie in Google én nieuwe klanten binnenhalen. 

Vertel me meer

Website vindbaar maken

De vindbaarheid van je website vergroten? Wij kijken kritisch naar je website en helpen je met het optimaliseren van je website. 

Vertel me meer

Zoekwoordanalyse

Met een uitgebreid zoekwoordonderzoek weet jij waar de kansen liggen, zodat je met je website hoog in Google komt en je doelgroep bereikt. 

Vertel me meer