Selecteer een pagina

Hoger in Google

met je zakelijke website

Wij optimaliseren jouw website voor Google

Om je website beter vindbaar te maken, heb je een heldere SEO-strategie nodig. Dit is niet ingewikkeld, maar het is wel een tijdrovende klus om je hierover in te lezen en het daarna ook uit te voeren. Besteed je je kostbare tijd liever aan ondernemen, dan optimaliseren wij jouw website voor Google.

Zoekwoord onderzoek

Met een uitgebreid zoekwoordonderzoek weet jij waar de kansen liggen, zodat je met je website hoog in Google komt en je doelgroep bereikt.

Website vindbaar maken

De vindbaarheid van je website vergroten? Wij kijken kritisch naar je website en optimaliseren je website voor Google en potentiële klant.

SEO teksten laten schrijven

Vlotte teksten die passen bij jouw bedrijf en je doelgroep, die zorgen voor een hoge positie in Google én nieuwe klanten binnenhalen.

Blogs laten schrijven

Met een actieve blog informeer je bezoekers en scoor je hoger in Google. Kwalitatieve blogs zorgen ervoor dat je een autoriteit wordt in je vakgebied.

Linkbuilding

Je website hoger in Google met de juiste linkbuildingstrategie. Zo wordt jouw website beter vindbaar voor je nieuwe klanten.

Website onderhoud

Liever je tijd besteden aan ondernemen dan aan het onderhoud van je website? Geen probleem, wij nemen het beheer graag van je over.

Gevonden worden op de juiste zoekwoorden

Je kunt betalen om bovenaan in Google te komen, maar je kunt ook je website zo aanpassen dat Google je website hoger in de ranking plaatst. Deze organische manier van groeien kost wel veel tijd. Je start altijd met een uitgebreide zoekwoordanalyse. Je wilt namelijk scoren op de juiste zoekwoorden: de woorden die jouw doelgroep gebruikt om informatie te vinden én de zoekwoorden waar nog niet te veel concurrentie op is.

Je website optimaliseren voor Google

De volgende stap is het optimaliseren van je website, zowel de technische kant als de teksten. Zo kun je je SEO teksten door ons laten schrijven of aanpassen. Ook staan we voor je klaar om je blog bij te houden. Door regelmatig blogs van hoge kwaliteitte publiceren, laat je Google zien dat je actief bent, scoor je op nog meer keywords én straal je naar je bezoekers uit dat je een expert bent in je branche.

Ontdek hoe we jouw website hoger in Google krijgen