;

Hosting en domeinnaamregistratie

Bij Joona gaan we een stapje verder. Laat je je website door ons maken, dan doen wij aan complete ontzorging. Wij regelen namelijk ook de domeinnaamregistratie en de hosting voor je. Zo heb je hier geen omkijken naar en weet je zeker dat je website altijd online is.

Je hosting en domeinnaamregistratie overzichtelijk op één plek? 

Ik wil hier meer over weten

Wat is hosting?

Om je bedrijfswebsite op het wereldwijde web te plaatsen, moet je een ‘stukje’ internet huren. Dit heet hosting. Er zijn inmiddels legio aanbieders die hosting aanbieden. In prijs kan dit variëren van enkele euro’s tot wel tientallen euro’s per maand. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren:

  • de snelheid van de server
  • de hoeveelheid data die je website gebruikt
  • of je shared hosting of managed hosting wilt

Verschil in kwaliteit bij hosting

Deel je dat stukje internet met tig andere sites (shared hosting), dan is je website trager en gevoeliger voor blackouts. Er hoeft maar één website eigenaar bij te zitten die een slecht stukje software (zoals een plugin) op z’n website zet, en alle websites op die server ervaren hier de nadelige gevolgen van. Uiteraard is dit wel een goedkope variant van hosting.

Managed hosting: goede kwaliteit

Heb je een geavanceerde website die je kost wat kost altijd online wilt hebben, die altijd snel laadt en waar je geen omkijken naar wilt hebben? Dan is managed hosting bij Joona Online de oplossing. Wij hebben onze eigen server en alleen websites die door ons zijn gemaakt, komen op deze server. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd!

Lage prijs voor een hoge kwaliteit

Dat zal wel duur zijn zeker? Nee hoor, voor de overzichtelijke prijs van €10 per maand krijg je:

  • domeinnaam
  • hosting
  • support
  • backups
  • updates

Hoge kwaliteit managed hosting voor de lage prijs van shared hosting. Dat kan bij Joona Online!

Vrijblijvend contact

Wat is domeinnaamregistratie?

Je domeinnaam is de naam van je website, of je url. Onze domeinnaam is ‘joona-online.nl’. Alle domeinnamen staan geregistreerd. Inmiddels staat het internet al vol met websites, dus je moet steeds beter zoeken naar goede, pakkende domeinnamen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat domeinnamen steeds langer worden. Benieuwd of de domeinnaam van jouw keuze nog vrij is? Doe de check op SIDN.

Geen omkijken naar je hosting en domeinnaamregistratie?

Direct contact

Op tijd opnieuw je registratie verlengen

Met het eenmalig registreren van je domeinnaam ben je er echter niet. Dit moet je ieder jaar (of eens in de twee jaar) opnieuw doen. Doe je dit niet, dan moet je een boete betalen om ‘m weer te mogen gebruiken. Zonde van het geld! Wij zorgen er dan ook voor dat je registratie in orde is.

Betrouwbare backup is inbegrepen

Wij nemen graag deze zorgen uit handen. Laat ons je hosting en domeinnaamregistratie regelen en je hebt er nooit meer een omkijken naar. Inbegrepen bij onze hosting en domeinnaam service is het maken van een backup. Of je nu dagelijks publiceert of sporadisch je website wijzigt, wij zorgen ervoor dat er altijd een goede backup voor je klaarstaat.

Heb je hulp nodig bij technische vraagstukken? Kom je er niet uit met je website? Ook voor support kun je bij ons terecht!

Meer weten?

Anderen bekeken ook:

Website laten maken

Wil je meer dan alleen wat tekst en plaatjes op je website? Laat je professionele website bouwen door de experts van Joona.

Vertel me meer

Website onderhoud

Liever je tijd besteden aan ondernemen dan aan het onderhoud van je website? Geen probleem, wij nemen het beheer graag van je over.

Vertel me meer

Website vindbaar maken

De vindbaarheid van je website vergroten? Wij kijken kritisch naar je website en helpen je met het optimaliseren van je website. 

Vertel me meer