Online marketing

Meer omzet met de juiste online marketing strategie

Profiteer maximaal van online marketing

Online marketing is een heel breed begrip; het omvat alle activiteiten die je onderneemt om op internet reclame te maken voor je bedrijf(swebsite). Het is belangrijk om de meest effectieve marketinginstrumenten in te zetten, zodat je bedrijf maximaal profiteert van je inzet.

Geen idee hoe je dit het beste kunt aanpakken? Wij hebben de expertise in huis en helpen je graag!

E-mailmarketing en nieuwsbrief

Dé manier om potentiële klanten op een persoonlijke manier te benaderen. De juiste nieuwsbrief naar de juiste prospect op het juiste moment.

Hulp bij Adwords

In één keer bovenaan in Google? Dat kan met Adwords. Hulp nodig bij het opzetten van Adwords campagnes? Dan zit je bij Joona goed.

Zakelijke social media

Social media zakelijk inzetten, voor meer bereik en betrokkenheid. Vergroot je naamsbekendheid, krijg fans en volgers en verhoog je conversie.

Adverteren op Facebook

Is je doelgroep actief op Facebook, dan is adverteren op Facebook de methode om je bereik te vergroten. Ook goed voor het versterken van je merk.

Professionele website met goede SEO-teksten

Een succesvolle online marketingstrategie kan niet zonder een gedegen professionele website en de juist SEO-teksten. Het resultaat van de promotie zelf hangt immers ook af van wat je promoot. Zorg dus eerst dat je zakelijke website en SEO-webteksten in orde zijn.

Kies voor de juiste online marketing tools

 Bij het selecteren van je online marketingactiviteiten moet je rekening houden met je doelstellingen en je doelgroep. Zitten je potentiële klanten veel op Instagram, maar zet jij vol in op Facebook, dan zullen je resultaten tegenvallen. En heb je de beste activiteiten gekozen, dan moet de opzet en de inhoud van je online campagnes ook van toegevoegde waarde zijn.

Liever je tijd en energie besteden aan ondernemen?

Ontdek hoe makkelijk je nieuwe klanten bereikt als wij jouw online marketing van je overnemen.

Jouw online marketingstrategie

Bepalen welke marketingtactieken het beste bij jouw bedrijf en doelgroep bepalen is één van onze specialiteiten. We hebben veel ervaring en kennis in huis en voelen dan ook haarfijn aan welke methode het beste bij jouw doelstellingen past.

E-mailmarketing of social media?

Of het nu e-mailmarketing of social media – of een combinatie – wordt. Adverteren op Adwords of Facebook – of allebei. We kijken naar je bedrijf en doelgroep en nemen ook je budget mee in de overwegingen.

Meer weten over de mogelijkheden?