;

Welkom bij Joona Online!

Bij Joona Online staat maatwerk centraal. Bij het maken van jouw website, het schrijven van je teksten en het verzorgen van je social media kijken we nauwkeurig naar wat het beste bij jouw bedrijf past. Korte lijntjes, informele communicatie en duidelijk afspraken zorgen voor een fijne samenwerking en de beste resultaten.

Contact

Maatwerk is key

We bieden bewust geen all-in pakket aan. Zo kies je alleen de modules die jij wilt en betaal je nooit voor dingen die je niet gebruikt. Wel zo voordelig toch! Wil je later nog aanvullende diensten afnemen, dan gaan we opnieuw met elkaar om de digitale tafel zitten.

Digital nomads: alles digitaal

Wij zijn zogenoemde digital nomads. We werken volledig digitaal, zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland. Dit is heel goed mogelijk, omdat er tegenwoordig zoveel manieren zijn om digitaal te communiceren. Hier maken we dan ook volop gebruik van.

Digitaal en flexibel

Als je bij ons om meer informatie of een offerte vraagt, behandelen we je aanvraag binnen 24 uur. We werken niet alleen plaatsonafhankelijk, maar ook tijdsonafhankelijk. Dus kijk niet verbaasd als je rond 11 uur ‘s avonds nog een antwoord van ons krijgt.

Persoonlijk contact is ook mogelijk

Heb je liever persoonlijker contact, dan plannen we een Skype- of telefoongesprek in. Ook dit kan flexibel. Liever in de avonduren? Geen probleem! Gewoon tijdens kantooruren? Ook geen probleem. Handig hè?!

Gemotiveerde en flexibele professionals

Het team van Joona Online bestaat geheel uit professionals die plaats en tijd onafhankelijk werken. Het onderlinge vertrouwen is groot, de motivatie enorm en de gedrevenheid voelbaar als we met elkaar sparren en overleggen. Doordat het team klein is, zijn de lijntjes kort en is de communicatie efficiënt. Heb je snel hulp nodig? Omdat we in diverse tijdzones zitten, is er altijd iemand klaar wakker om je te helpen.

Lage bedrijfskosten, lage prijzen

Onze prijzen zijn competitief, omdat we geen kosten hebben van bijvoorbeeld een kantoorpand. Deze kosten hoeven we dan ook niet naar onze klanten door te berekenen, zoals concurrenten dat wel doen. Voor jou een financieel voordeel dus!

Onze werkwijze

In een intakegesprek gaan we uitgebreid in op je wensen. Welke boodschap wil je overbrengen naar je potentiële klanten? Welke extra functionaliteiten wil je op je website? We denken met je mee en komen zo tot de beste oplossingen.

Onze populairste modules:

Website laten maken

Wil je meer dan alleen wat tekst en plaatjes op je website? Laat je professionele website bouwen door de experts van Joona.

Vertel me meer

Zoekwoordanalyse

Met een uitgebreid zoekwoordonderzoek weet jij waar de kansen liggen, zodat je met je website hoog in Google komt en je doelgroep bereikt. 

Vertel me meer

SEO teksten laten schrijven

Vlotte teksten die passen bij jouw bedrijf en je doelgroep, die zorgen voor een hoge positie in Google én nieuwe klanten binnenhalen. 

Vertel me meer