Selecteer een pagina

Welkom bij Joona Online!

Met persoonlijke benadering en maatwerk de beste resultaten

Bij Joona Online staat maatwerk centraal. Bij het maken van jouw website, het schrijven van je teksten en het verzorgen van je social media kijken we nauwkeurig naar wat het beste bij jouw bedrijf en doelgroep past.

Korte lijntjes, informele communicatie en duidelijk afspraken zorgen voor een fijne samenwerking en de beste resultaten.

Digital nomads: alles digitaal

Wij zijn zogenoemde digital nomads. We werken volledig digitaal, zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland. Dit is heel goed mogelijk, omdat er tegenwoordig zoveel manieren zijn om digitaal te communiceren. Hier maken we dan ook volop gebruik van.

Mega flexibel

Mailen, bellen, Skypen, WhatsAppen, Hangouten… het kan allemaal! In de avonduren of in het weekend een digitale meeting houden? Geen probleem! Tijdens kantooruren? Ook geen probleem. Handig hè?!

Creativiteit & maatwerk

Bij ons draait alles om maatwerk. Geen standaard templates. Alles is uniek én van hoge kwaliteit. Dit vereist creativiteit en digital nomads ademen creativiteit. We genieten iedere dag weer van al het moois dat reizen ons biedt, en dit heeft een enorm positieve invloed op ons werk!

Gemotiveerde en flexibele professionals

Joona Online bestaat uit twee professionals: Nanouk en Joost Mulder. 

We werken plaats en tijd onafhankelijk, de lijntjes zijn kort en de communicatie efficiënt.

Lage bedrijfskosten, lage prijzen

Maatwerk duur? Niet bij ons! Onze prijzen zijn competitief, omdat we geen kosten hebben voor bijvoorbeeld de huur van een kantoorpand. Deze kosten hoeven we dan ook niet naar onze klanten door te berekenen, zoals concurrenten dat wel doen. Voor jou een financieel voordeel dus!

Onze werkwijze

In een intakegesprek gaan we uitgebreid in op je wensen. Welke boodschap wil je overbrengen naar je potentiële klanten? Welke extra functionaliteiten wil je op je website? We denken met je mee en komen zo tot de beste oplossingen. Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat we voor je kunnen doen!

Hulp nodig?

Wil je een website op maat? Uniek en precies naar jouw smaak? 

Nieuwe SEO-teksten erbij?

Een zakelijke blog beginnen, maar geen idee waarover je moet schrijven?

Je social media uitbesteden?

Adwords campagnes opzetten?

Wij regelen het!

Vraag vrijblijvend om meer informatie