Selecteer een pagina

Blogs laten schrijven

Meer potentiële klanten via een actieve website

Een professionele bedrijfswebsite moet regelmatig geüpdate worden. Een actieve website wordt namelijk gewaardeerd door Google en je website zal hierdoor hoger in de ranking komen. Het frequent publiceren van blogs is hiervoor de perfecte manier. Maar dit heeft een nog veel belangrijker voordeel: met het schrijven van informatieve blogs wordt je een autoriteit in je vakgebied en trek je meer potentiële klanten aan.

Een blog is onmisbaar

Wil je serieus aan de slag met je bedrijfswebsite, dan is een zakelijke blog onmisbaar. Een blog op je website zorgt er namelijk voor dat je:

  • hoger komt in Google
  • jezelf neerzet als autoriteit
  • nieuwe klanten werft

Vindbaarheid van je website

Voor de vindbaarheid van je website is het regelmatig publiceren van een blog erg goed. Je wilt namelijk dat potentiële klanten jouw website kunnen vinden op relevante zoekwoorden. Op de productpagina’s en homepage kun je maar een beperkt aantal zoekwoorden kwijt. Een blog is een uitstekende manier om ook gevonden te worden op de vele andere relevante zoekwoorden en synoniemen.

Hoog in Google blijven

Scoor je voor een paar belangrijke keywords hoog in Google, dan kun je nog niet achterover leunen. Om hoog in Google te blijven, moet je regelmatig je website updaten. Een website waar geen nieuwe content op verschijnt, wordt door Google als ‘dood’ verklaart. Dan zakt je website al snel in de ranking en halen je concurrenten je in.

Regelmatig blogs publiceren is daarom een handige manier om meerdere doelen te bereiken.

Besteed je je tijd liever aan ondernemen?

Ik wil tijd en energie besparen!

Nieuwe klanten werven

Met een zakelijke blog heb je drie vliegen in één klap:

  1. Je website wordt goed gevonden op relevante zoekwoorden
  2. Potentiële klanten worden weer een stukje wijzer van de informatie die je weggeeft
  3. Deze bezoekers zijn nu overtuigd van jouw expertise

Blog met waardevolle informatie

Met je blog kun je je bezoekers van waardevolle informatie voorzien. Na het lezen van je blog denken de lezers ‘ha, die weet waar hij het over heeft!’. Zo vergroot je het vertrouwen dat potentiële klanten in je hebben. Deze bezoekers denken aan jou als ze op zoek zijn naar een oplossing voor hun probleem. Zij worden betaalde klanten en jij verhoogt je omzet.

Blogs laten schrijven

Ben je zelf niet zo’n schrijfwonder, of heb je de tijd niet om blogs te schrijven? Wij helpen je graag met het regelmatig publiceren van blogs. Nu vraag je je misschien af hoe we dat dan doen, want jij bent toch de expert? Aan de hand van korte interviews lever jij (een deel) van de informatie aan – jij weet immers het beste wat er speelt in je branche – en wij maken er een steengoede blog van.

Nieuwe blog ideeën bedenken

Vind je het moeilijk om met nieuwe ideeën te komen voor je blog? Geen probleem, ook daar kunnen we je bij helpen. Misschien denk je nu wel dat er echt niets te schrijven valt. Dat is absoluut niet waar. Er zijn namelijk in iedere branche constant nieuwe ontwikkelingen. Ook lopen potentiële klanten altijd met vragen rond, en wie kan die vragen beter beantwoorden dan jij?!

Hoe scoren je blogs in Google?

Naast het schrijven en publiceren van de blogs houden we nauwkeurig bij wat je positie in Google is, hoeveel bezoekers de blogs aantrekken, hoe lang lezers op je blog blijven en of ze doorklikken naar bijvoorbeeld je productoverzicht, contactpagina of webshop. Bij het schrijven van nieuwe content houden we hier rekening mee. Op deze manier behaal je de beste resultaten!

Je website hoger in Google? Je expertise delen met potentiële klanten? Meer betrokken lezers?

En uiteindelijk meer omzet?

Dat is wat een zakelijke blog voor jou kan betekenen!

Anderen bekeken ook:

SEO teksten laten schrijven

Vlotte teksten die passen bij jouw bedrijf en je doelgroep, die zorgen voor een hoge positie in Google én nieuwe klanten binnenhalen.

Website vindbaar maken

De vindbaarheid van je website vergroten? Wij kijken kritisch naar je website en optimaliseren je website voor Google en bezoeker.

Zoekwoord onderzoek

Met een uitgebreid zoekwoordonderzoek weet jij waar de kansen liggen, zodat je met je website hoog in Google komt en je doelgroep bereikt.