Selecteer een pagina

SEO teksten laten schrijven

Maak van je bezoekers nieuwe klanten

Het lijkt zo simpel: even wat teksten schrijven met een flink aantal zoekwoorden erin en klaar. Laat Google z’n werk maar doen en de klanten komen vanzelf binnen. Toch? SEO teksten schrijven is meer dan alleen het verwerken van enkele zoekwoorden. Je wilt immers niet alleen gevonden worden in Google, maar ook dat je bezoekers uiteindelijk nieuwe klanten worden.

Wil je beter gevonden worden in Google?

Niet alleen voor Google schrijven

Natuurlijk wil je dat je website in de top 3 van zoekmachines staat. Zo krijg je meer potentiële klanten op je website. Maar als de teksten op je website niet goed duidelijk maken waarom die nieuwe bezoekers écht klant bij jou moeten worden, heb je helemaal niks aan je hoge positie in Google. Het is daarom noodzakelijk om niet alleen voor Google te schrijven, maar vooral voor je potentiële klanten.

Nieuwe klanten werven

Met de juiste SEO-strategie vergroot je de vindbaarheid van je website in Google en trek je meer bezoekers aan. Als je je webteksten door ons laat schrijven, weet je zeker dat:

  • de teksten goed leesbaar zijn;
  • je website hoger scoort in Google en dus meer bezoekers aantrekt;
  • je meer nieuwe klanten binnenhaalt.

Alle teksten picobello in orde

Onze service stopt niet bij het schrijven van je teksten. We zorgen ervoor dat alle zogenoemde ‘on-page SEO’ in orde is. Hierbij kijken we naar de structuur van de teksten, de titel en subkoppen en de meta-description. Als je wilt, kunnen we ook het beeldmateriaal verzorgen; uiteraard met bijpassende alt-teksten.

Interne linkbuilding

Bij het schrijven van je webteksten zorgen we ervoor dat gerelateerde pagina’s naar elkaar linken. Door interne linkbuilding vinden bezoekers gemakkelijk hun weg naar de juiste informatie. Ook Google gebruikt deze links om je website te indexeren. Met een duidelijke interne linkbuildingstructuur, is je website beter vindbaar in de zoekmachine.

Ontdek hoe jij hoger in Google scoort met de juiste teksten

Makkelijk zelf je website onderhouden

Als de teksten eenmaal online staan, moet je ervoor zorgen dat je website regelmatig wordt geüpdate. Dit kun je gemakkelijk zelf doen, omdat we een website bouwen die je vanaf de ‘voorkant’ kunt aanpassen. Heb je hier toch moeite mee, dan staan we 24/7 voor je klaar om te helpen.

Alleen SEO teksten laten schrijven

Heb je een website op ander platform (zoals WordPress) en wil je hiervoor SEO teksten laten schrijven? Geen probleem! Ook daar helpen we je graag mee.

Website onderhoud uitbesteden

Besteed je je tijd liever aan dat wat je leuk vindt, namelijk ondernemen? Geen probleem! We helpen je graag om je website up-to-date te houden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het schrijven van een (twee)wekelijkse blog
  • het schrijven en versturen van een nieuwsbrief
  • het updaten van pagina’s
  • het toevoegen van pagina’s, bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuwe actie
  • het onderhouden van de technische kant van je website

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Ga met ons vrijblijvend het gesprek aan.

Anderen bekeken ook:

Zoekwoordanalyse

Met een zoekwoordonderzoek weet jij waar de kansen liggen, zodat je met je website hoog in Google komt en je jouw doelgroep bereikt.

Website vindbaar maken

De vindbaarheid van je website vergroten? Wij kijken kritisch naar je website en helpen je met het optimaliseren van je website.

Blogs laten schrijven

Met een actieve blog informeer je bezoekers en scoor je hoger in Google. Kwalitatieve blogs zorgen ervoor dat je een autoriteit wordt in je vakgebied.