;

Professionele website op maat laten maken

Zelf een website bouwen is tegenwoordig zo gepiept. Uw domeinnaam registeren, even WordPress installeren, een thema kiezen et voilà, je website is in de lucht. Maar of je hier ook nieuwe klanten mee aantrekt, is natuurlijk de vraag. Wil je meer dan alleen een tekstje en plaatje op je website, laat dan je professionele website bouwen door de experts van Joona.

Je zakelijke website op maat laten maken?

Ik hier weer meer over weten

Extra functies op je website

Wil je een professionele website, die uitstraalt dat je de expert bent binnen je branche, dan heb je meer nodig dan alleen een simpele WordPress-website. Mogelijk wil je extra functionaliteiten op je zakelijke website, zoals een

 • chatfunctie
 • forum
 • prijsberekening
 • op maat gemaakte webshop
 • uitgebreid productoverzicht
 • meerdere talen
 • login voor leden

Website op maat laten maken

Wij bij Joona Online zijn expert in het maken van websites op maat. We brengen je wensen uitgebreid in kaart en kijken samen naar de mogelijkheden en aanpak. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor een:

 • responsive website
 • affiliate website
 • website met forum
 • website met (help) chatfunctie
 • portfolio website
 • zakelijke website
 • one page scroll website

Het resultaat: een unieke website

Laat je je website door Joona maken, dan is het resultaat een unieke, professionele website. Geheel geoptimaliseerd voor technische SEO voor een betere vindbaarheid in Google. Ook is je website goed leesbaar op zowel laptop en smartphone als op tablet.

24/7 support

We kijken goed naar je wensen en houden rekening met je huisstijl. Zo straalt je website uit waar je bedrijf voor staat. Ons systeem is gebruiksvriendelijk, zodat je zelf gemakkelijk aanpassingen kunt maken. Kom je er niet uit, dan staan wij 24/7 voor je klaar met support.

Zonder gedoe een mooie, unieke website!

Vertel mij meer!

Wat kost een website laten maken?

De kosten voor het laten bouwen van een website varieert enorm. Er zijn websitebouwers die al voor €200 een all-in-website aanbieden. We zullen eerlijk zijn; wil je een simpele website met een productoverzicht en een contactformulier, dan zit je daar goed. Wil je echter een professionele website met uitgebreide functies die technisch goed in elkaar zit zodat je website hoger scoort in Google? Dan zit je bij ons perfect!

Omdat wij websites geheel op maat maken, verschillen onze tarieven enorm.

Vertel ons over je wensen en je hoort binnen 24 uur wat de prijs is voor het ontwikkelen van je website.

Vrijblijvend contact

Je bestaande website vernieuwen

Heb je al een website online staan, maar ben je niet tevreden over de functionaliteiten? Of loop je vast op enkele technische wensen? Wij kijken graag met je mee! Onze website ontwikkelaars kennen diverse programmeertalen en CMS-systemen en kunnen dan ook snel en efficiënt je probleem ontdekken. Daarna kijken we samen naar een oplossing.

Meer weten over de mogelijkheden?

Stuur een bericht

Anderen bekeken ook:

Website onderhoud

Liever je tijd besteden aan ondernemen dan aan het onderhoud van je website? Geen probleem, wij nemen het beheer graag van je over.

Vertel me meer

Hosting en domeinnaam

Geen omkijken naar je hosting en domeinnaamregistratie. Wij zorgen voor kwaliteit hosting en registratie voor een zachte prijs.

Vertel me meer

Website vindbaar maken

De vindbaarheid van je website vergroten? Wij kijken kritisch naar je website en helpen je met het optimaliseren van je website. 

Vertel me meer