;

Website op maat

Wil je:

  • een professionele website op maat;
  • geheel aangepast aan jouw huisstijl;
  • met extra functionaliteiten, 
    zoals een forum, chatfunctie of prijsberekening?

Joona Online maakt jouw zakelijke website geheel op maat. 

En wil je er helemaal geen omkijken naar hebben? Dan regelen we ook de hosting, domeinnaamregistratie en het onderhoud voor je.

Een professionele website op maat laten maken?

Ik wil hier meer over weten

Website laten maken

Wil je meer dan alleen wat tekst en plaatjes op je website? Laat je professionele website bouwen door de experts van Joona.

Vertel me meer

Website onderhoud

Liever je tijd besteden aan ondernemen dan aan het onderhoud van je website? Geen probleem, wij nemen het beheer graag van je over.

Vertel me meer

Hosting en domeinnaam

Geen omkijken naar je hosting en domeinnaamregistratie. Wij zorgen voor kwaliteit hosting en registratie voor een zachte prijs.

Vertel me meer

Zakelijke WordPress website

WordPress alleen voor bloggers? In tegendeel! Laat je professionele bedrijfswebsite in WordPress maken. Makkelijk te onderhouden.

Vertel me meer

Gebruiksvriendelijke software

Onze service stopt niet bij het bouwen van je website. Een website moet namelijk ook onderhouden worden. Dit kun je zelf doen. Wij maken je website in een gebruiksvriendelijk systeem, waardoor je gemakkelijk zelf je website onderhoud. Besteed je je tijd liever aan ondernemen, dan nemen wij dit graag van je over.

Hosting en domeinnaamregistratie

Je website draait op een stukje internet. Dit heet hosting. Je kunt dit zelf regelen. Dan plaatsen wij jouw website op de hosting van jouw keuze. Liever geen omkijken naar dit soort dingen, dan verzorgen wij de hosting op onze betrouwbare en veilige server. Dit geldt ook voor je domeinnaamregistratie. Zo houd je meer tijd over voor je bedrijf. 

Geen omkijken naar website beheer, hosting en domeinnaamregistratie? 

Vrijblijvend contact