Selecteer een pagina

Website op maat

Wil je:

  • een professionele website op maat;
  • geheel aangepast aan jouw huisstijl;
  • met extra functionaliteiten,
    zoals een forum, chatfunctie of prijsberekening?

Joona Online maakt jouw zakelijke website geheelĀ op maat.

En wil je er helemaal geen omkijken naar hebben? Dan regelen we ook de hosting, domeinnaamregistratie en het onderhoud voor je.

Een professionele website op maat laten maken?

Ik wil ook een professionele website op maat!

Website laten maken

Wil je een unieke en geen 13 in een dozijn website? Een website die past bij jouw brand? Laat je professionele, zakelijke website door de experts van Joona maken.

Website onderhoud

Liever je tijd besteden aan ondernemen en niet aan het onderhoud van je website? Geen probleem, wij nemen het beheer graag van je over.

Hosting en domeinnaam

Geen omkijken naar je hosting en domeinnaamregistratie. Wij zorgen voor snelle kwaliteit hosting en registratie voor een zachte all-in prijs.

Zakelijke WordPress website

WordPress alleen voor bloggers? In tegendeel! Laat je professionele bedrijfswebsite in WordPress maken. Makkelijk zelf te onderhouden.

Onderhoud van je website

Onze service stopt niet bij het bouwen van je website. Een website moet namelijk ook onderhouden worden. Dit kun je zelf doen. Wij maken je website in een gebruiksvriendelijk systeem, waardoor je gemakkelijk zelf je website onderhoud.

Besteed je je tijd liever aan ondernemen, danĀ nemen wij dit graag van je over.

Hosting en domeinnaamregistratie

Je website draait op een stukje internet. Dit heet hosting. Je kunt dit zelf regelen. Dan plaatsen wij jouw website op de hosting van jouw keuze. Liever geen omkijken naar dit soort dingen, dan verzorgen wij de hosting op onze betrouwbare en veilige server. Dit geldt ook voor je domeinnaamregistratie. Zo houd je meer tijd over voor je bedrijf.

Geen omkijken naar website beheer, hosting en domeinnaamregistratie?