Selecteer een pagina

Website onderhoud

Gemakkelijk je website onderhouden

Website beheer: zelf doen of uitbesteden?

Wij bouwen professionele, gebruiksvriendelijke websites op maat. Wil je meer dan alleen wat tekst op je website, dan zorgen wij voor een perfecte oplossing. Daarna kun je zelf je website onderhouden. Je hebt geen technische kennis of ervaring met html-codes nodig!

Liever het website beheer uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook.

WordPress of een website op maat?

Content Management Systemen (CMS) zoals WordPress zijn razend populair. Wil je een eenvoudige website met een homepage en een paar pagina’s, dan zit je helemaal goed met WordPress. Zodra je echter wat meer wensen hebt, kom je in de knoop met de functionaliteiten van standaard CMS-systemen.

Uitgebreide functies op je website

Wil je bijvoorbeeld een chatfunctie voor direct klantcontact of een forum voor meer interactie met bezoekers? Ook een automatische prijsberekening, loginfunctie en een taalkeuzeknop behoren tot de mogelijkheden. Vraag je je af of iets technisch mogelijk is, bespreek het met ons. Wij maken een professionele website op maat die daarna gemakkelijk te onderhouden is.

Geen technische kennis nodig

Na het bouwen van de website kun je gemakkelijk zelf aan de slag. We maken gebruiksvriendelijke websites, dus voor het aanpassen en onderhouden hoef je geen technische kennis te hebben. De ‘achterkant’ van de website is gebouwd met een zogenoemd ‘intuitive’ design, dus geen html-codes, maar menubalken zoals je die gewend bent van bijvoorbeeld Word.

Onderhoud website op maat

Geen tijd om je te bekommeren over je website? Besteed je je energie liever aan dat wat je leuk vindt, namelijk ondernemen, dan nemen wij de zorgen om je website graag van je over. Voor een prijs op maat verzorgen wij onder meer:

Wil je het onderhouden van je website uitbesteden?
Ontdek de mogelijkheden.

Gemakkelijk pagina’s aanmaken

Je website is altijd in ontwikkeling. Heb je een nieuw product of extra dienst ontwikkeld, dan wil je hiervoor een nieuwe pagina aanmaken. Dit is geen probleem! Je logt in op je admin-gedeelte van je website. Hier kun je nieuwe pagina’s aanmaken. Je voegt gemakkelijk tekst, kaders, knoppen en afbeeldingen toe. Ook de opmaak is met een druk op de knop aangepast.

Zelf een blog bijhouden

Het gemakkelijk aanpassen van je website is extra handig als je regelmatig een blog publiceert. Je schrijft je blog, voegt afbeeldingen en tussenkoppen toe en je kunt je nieuwste artikel direct online zetten. Ook pas je zonder moeite de meta-description aan. Dit is goed voor de vindbaarheid in Google, waardoor je website hoger scoort en je dus meer nieuwe klanten werft.

24/7 support

Als we jouw website op maat hebben ontwikkeld, krijg je van ons uitgebreid uitleg over hoe je aanpassingen maakt. Met een handige gebruikershandleiding op zak kun je gemakkelijk je website zelf beheren. En kom je er toch niet uit, dan staan we voor je klaar om je te helpen.

Website beheer uitbesteden

Het zelf onderhouden van je website kost wel veel tijd. Technische updates uitvoeren, nieuwe landingspagina’s en blogs schrijven, geschikte afbeeldingen toevoegen; hier gaat uren werk in zitten. Besteed je je tijd liever aan ondernemen, dan helpen wij je graag met het onderhouden van je website.

Besteed je je tijd liever aan ondernemen? Laat het onderhoud van je website dan aan de experts van Joona over!

Zo hou jij meer tijd over voor je onderneming en heb je geen omkijken naar je website.

Ik wil hier meer over weten

Anderen bekeken ook:

Website op maat laten maken

Wil je een unieke zakelijke website die uitstekend bij je brand past? Laat je professionele website bouwen door de experts van Joona.

Hosting en domeinnaam

Geen omkijken naar je hosting en domeinnaamregistratie. Wij zorgen voor kwaliteit hosting en registratie voor een zachte prijs.

Vindbare website

De vindbaarheid van je website vergroten? Wij kijken kritisch naar je website en optimaliseren je website voor Google en bezoeker.