Selecteer een pagina

Zakelijke WordPress website laten maken

Een zelf te onderhouden professionele website

Wil je een professionele website laten maken voor je bedrijf, die je daarna gemakkelijk zelf kunt onderhouden? Dan is WordPress een perfecte keuze! WordPress heeft zich inmiddels bewezen als een betrouwbaar Content Management Systeem (CMS). Ook als je een webshop wilt opzetten, kun je aan de slag met WordPress.

Zakelijke website in WordPress

WordPress alleen voor bloggers? Nee hoor! Ook een zakelijke website kan in WordPress gemaakt worden. Er is veel mogelijk, zoals het integreren van:

  • een webshop,
  • formulieren,
  • pop-ups,
  • sliders,
  • videos,
  • nieuwsbrieven.

WordPress website op maat

Inmiddels zijn er talloze lay out’s ontwikkeld (thema’s genoemd) en je kunt er hier vast één uit kiezen die ongeveer voldoet aan je wensen.

Maar waarom je keuze laten leiden door een rij met thema’s? Je wilt toch een unieke website?!

Onze WordPress-experts maken je design volledig op maat, zodat jouw zakelijke website perfect aansluit bij je doelgroep, bedrijf en brand. Geen standaard thema dus, maar een unieke layout, speciaal ontworpen voor jouw website.

Een unieke WordPress website laten maken?

Plugins op maat

De functionaliteiten in WordPress zijn mogelijk door de plugins die je kunt installeren op je website. Er zijn plugins van hele goede kwaliteit die precies doen wat ze beloven. Is er (nog) geen goede plugin die doet wat jij wilt? Dan maken we die voor je!

Geen HTML-kennis nodig

Voor het onderhouden van je zakelijke WordPress site heb je geen technische kennis nodig. Ook HTML hoef je niet te kennen. WordPress heeft namelijk een gebruiksvriendelijke ‘achterkant’ waardoor je gemakkelijk zelf pagina’s en blogs kunt aanpassen.

Technische problemen

Hoewel WordPress gemakkelijk is in het gebruik, kun je wel degelijk vastlopen. Sommige plugins werken bijvoorbeeld niet goed samen, waardoor je website traag wordt of helemaal niet meer bereikbaar is. Ook zijn de instellingen van sommige plugins ingewikkeld. En wil je iets specifieks aanpassen of toevoegen, dan kan het zijn dat je niet het gewenste resultaat krijgt.

Hulp bij WordPress problemen

Wij helpen je uiteraard graag als je problemen hebt met WordPress. Ook als je je website niet door ons hebt laten maken. Wil je bijvoorbeeld graag extra functionaliteiten of je site grondig upgraden? Leg ons je wensen uit en wij passen het voor je aan.

Hulp nodig bij het opzetten of onderhouden van je zakelijke WordPress site?

Stel je vragen aan ons

SEO optimalisatie in WordPress

Het fijne van een website op WordPress is onder meer dat het technische gedeelte al helemaal SEO-proof is. Hiervoor hoef je dus niks meer te doen! En aangezien heel veel thema’s responsive zijn, hoef je je ook niet druk te maken om de smartphone en tablet bezoekers.

Snelle laadtijd

Google hecht steeds meer waarde aan een goede laadtijd. Een trage website is sowieso vervelend voor je bezoekers, je kunt ze er zelfs mee wegjagen, maar ook Google waardeert een snelle laadtijd. Wij kunnen de snelheid van je website optimaliseren zodat je hoger scoort in Google.

Veiligheid online

Op het wereldwijde web is veiligheid steeds belangrijker. Hackers liggen voortdurend op de loer. Je denkt dat we overdrijven en dat “kleine” websites zich hier geen zorgen om hoeven te maken? Het tegendeel is waar! Kleine ondernemers zijn makkelijke doelwitten en daarom is veiligheid extra belangrijk.

Wij helpen je graag met het beveiligen van je WordPress site!

Kosten WordPress website

Ga je zelf aan de slag met het maken van je WordPress website, dan ben je alleen de kosten voor je domeinnaamregistratie en hosting kwijt. Dit kost je een paar tientjes per jaar. Hou er wel rekening mee dat het opzetten van een website veel tijd kost. Zeker als je dit niet vaak doet, is het flink uitzoeken hoe het allemaal werkt.

Besteed je je tijd liever aan ondernemen?

Wij bouwen graag je zakelijke WordPress website op maat!

Anderen bekeken ook:

Website onderhoud

Liever je tijd besteden aan ondernemen dan aan het onderhouden van je website? Geen probleem, wij nemen het beheer graag van je over.

Managed hosting

Geen omkijken naar je hosting en domeinnaamregistratie. Wij zorgen voor kwaliteit hosting en registratie voor een zachte prijs.

Vindbare website

De vindbaarheid van je website vergroten? Wij kijken kritisch naar je website en optimaliseren je website voor Google en bezoeker.